Niekoľko slov k projektu weboviny.info a text-link reklame

10.06.2012 15:17

Tento projekt vznikol ako náš agentúrny projektový web, ktorého cieľom je poskytovanie reklamného priestoru pre klientov Tina štúdia, ale i ostatných záujemcov. Portál weboviny.ifno môžeme zaradiť medzi blogy, komentátorské portály, spravodajské portály (uverejňovanie tlačových správ)... 

Poskytuje niekoľko reklamných možností:

  1. reklamný banner - zatiaľ nevymierajúca klasika
  2. modul s RSS správami (prečítajte si o vplyve RSS na SEO)
  3. modul s odporúčaniami partnerských webov
  4. text-link reklama
Čím je tento portál iný? 

Práve posledným reklamným typom - text link reklamou. Ide o umiestňovanie reklamných linkov klientov priamo z textu článkov. Kliet zadá kľúčové slovo (anchor text) a my zabezpečíme reklamný link na jeho cieľovú URL. 

Tento typ reklamy je iný ako klasická reklama. Nemá totiž za hlavnú úlohu privádzať návštevníkov pre web klienta, ale pomôcť budovať jeho pozície vo vyhľadávačoch a tak zvyšovať tok relevantných návštevníkov prostredníctvom organického vyhľadávania v budúcnosti. 

V súčasnosti existuje niekoľko možností získavania takýchto spätných linkov, ich spoločným znakom je však dočasnosť.

Naša text-link reklama je trvalá,

teda za jednorazový poplatok získate trvalý spätný odkaz. A to nie je všetko. Tetno odkaz bude postupom času rásť kvalitou - zvyšovaním page rank a iných hodnotení portálu weboviny.info. Pritom sa pre vás už nič nemení! Záleží teda na vás, akú taktitu zvolíte! Viac o podmienkach text-link reklamy.

Objadnajte si svoj spätný odkaz už teraz a ušetríte, pretože cena linku pôjde úmerne hore aktuálnym hodnotením a kvalitou portálu ! 

 

PS: Ak vás text-link reklama oslovila a chcete o nej vedieť viac, zaregistrujte sa pre nás newsletter priamo na stránke weboviny.info a zvoľte typ newslettra - text-link reklama :-). Získate možnosť prednostných informácií, noviniek a tipov na internetovú reklamu a seo.