Rozhovor s Veronikou - reklamnou tvárou Tina štúdia

10.05.2012 15:05

Jedou z reklamných tvárí Tina štúdia je Veronika. Fotenie prebiehalo už niekoľko krát, spolupráca bola výborná.

 

Partnerský vzťah prináša osoh obidvom stranám. Veronika (a jej priateľ) získali kvalitné profesionálne fotografie zdarma, naše štúdio propagačné fotografie. Rešpektujeme súkromie našich klientov, preto nezverejňujeme ani v prípade propagácie vlastnej práce fotografie klientov. Na tieto účely si dohodneme vždy dobrovoľných modelov, ktorý vopred súhlasia s podmienkami spolupráce. Každá strana - fotograf i model získava to, čo potrebuje. 

 

Požiadali sme Veroniku o sprostredkovanie dojmov z fotografovania a jej názoru na neformálne, napriek tomu profesionálne, fotografovanie.

 

 

tak neformálne fotenie? 
Má veľa výhod:
1. Vôbec som sa nestresovala, je to uvoľnenejšie, a tým pádom sú aj fotky krajšie. Na porovnanie, keď sme sa fotili na v škole na tablo (samozrejme človek chce, aby tie fotky dobre vyzerali) bola som dosť v strese, teda niektoré fotky skončili katastrofálne !!! A samozrejme, všetko bolo na jedno kopyto, všetci to isté, ako to už roky fotografovia robia,tým nechcem povedať, že je to zlé, len nič nové, nič extra! A ked sme si niečo vymysleli, tak nás fotograf hned odmietol slovami : to sa tak nerobí, to nebude dobré a pod.
Pri neformálnom fotení s Tinkou bola sranda, uvoľnená atmosféra, niektoré fotky extra bláznivé, napriek tomu krásne! 

2. Pri tomto druhu fotenia sa môžte fotiť hocikde, čo je úpne skvelé, my sme sa fotili pri krásnej zrúcanine a fotky sú naozaj krásne. To je ďalšia výhoda, lebo v atelieri sa fotíte pri závese, a pozadie (ak chcete) doplní fotograf, čo už ale nie je to "pravé orechové".

3. A ako som už spomínala, najlepšie je, že tie fotky sú originálne, niektoré spontánne, aj vlastné nápady uznáva, veď keď to nebude dobré, nič sa nestane.