Koľko máte RSS odberateľov?

19.06.2012 18:41

V jednom z predošlých článkov som písala o potenciále RSS kanála. Dnes by som vám rada predstavila nástroj, pomocou ktorého môžete zistiť, koľko čitateľov odoberá/číta váš RSS kanál, koľko článkov/nadpisov (podľa nastavenia) videli a na koľko z nich aj klikli. Posledné spomenuté - počet klikov má priamy vplyv aj na návštevnosť webu :-).

 

Týmto čarovným nástrojom na sledovanie RSS odberateľov je feedburner.google.com. Pokiaľ máte už svoj google účet (gmail, google+ a podobne), jednoducho ho prepojíte s týmto google nástrojom (ak nie, účet si vytvoríte podľa pokynov, ktoré sa vám zobrazia).

Veľmi jednoduchým spôsobom môžete vložiť svoj RSS kanál, skopírujete URL do okienka a kliknete next. Pokračujte sledovaním inštrukcií.

Vloženie je naozaj jednoduché a čoskoro budete môcť sledovať vaše RSS štatistiky. Sledovať môžete štatistiky za konkrétny deň (za posledný mesiac), za posledných 7 dní, 30 dní a celú dobu. K dispozícii budete mať prehľadný graf a tabuľku. Budete môcť sledovať najpoužívanejšie čítačky vaších odberateľov, svetovú mapu vašich čitateľov, a hlavne ďalšie nástroje na prácu s RSS kanálmi. 

TIP: feedburner umožňuje prepojenie RSS s vašim twittrer účtom (jednému alebo viacerým) a automaticky uverejňovať vaše RSS aktualizácie. Nastavenie umožňuje zadať počet článkov/nadpisov, spôsob zobrazenia - nadpis, časť článku. Je to výborný spôsob automatizácie vašich marketingových aktivít :-).

Diskusná téma: Koľko máte RSS odberateľov?

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok